ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ΟΗΕ ερευνά τον πρωτοχρονιάτικο θάνατο 61 ανθρώπων στην Ακτή του Ελεφαντοστού

Ο ΟΗΕ ερευνά τον πρωτοχρονιάτικο θάνατο 61 ανθρώπων στην Ακτή του Ελεφαντοστού

Ο ΟΗΕ παρείχε βοήθεια στην κυβέρνηση της Ακτής του Ελεφαντοστού για να διερευνήσει τις συνθήκες, που προκάλεσαν τον πρωτοχρονιάτικο συνωστισμό στην πόλη Αμπιτζάν με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 61 άνθρωποι.

Ο Οργανισμός παραχώρησε στις Αρχές της χώρας ιατρική ομάδα και όλα τα απαιτούμενα μεταφορικά-αποθηκευτικά μέσα για την παροχή έκτακτης βοήθειας προς τα θύματα, καθώς και τη γρήγορη διεξαγωγή της έρευνας.

Χθες Τετάρτη ο πρόεδρος της Ακτής του Ελεφαντοστού Αλασάν Ουατάρα κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος. Ο συνωστισμός συνέβη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο του Αμπιτζάν. Στην αρένα του σταδίου είχαν συγκεντρωθεί 3000 άτομα για να γιορτάσουν και να δουν τα πυροτεχνήματα. Τί οδήγησε στην τραγωδία, δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.