Φυλακισμένος τσακώθηκε με συγκρατούμενό του και έκανε τον… Χάνιμπαλ Λέκτερ- Έκοψε κομμάτι από τη μύτη του και το έφαγε

Φυλακισμένος τσακώθηκε με συγκρατούμενό του και έκανε τον… Χάνιμπαλ Λέκτερ- Έκοψε κομμάτι από τη μύτη του και το έφαγε

Επηρεασμένος προφανώς από τα έργα και ημέρες του αιμοβόρου Χάνιμπαλ Λέκτερ στη «Σιωπή των Αμνών», ένας κρατούμενος στη φυλακή Guys Marsh, στο Ντόρσετ της νοτιοδυτικής Αγγλίας, επέδειξε κανιβαλικές τάσεις κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο φυλακισμένος έκοψε κομμάτι από τη μύτη ενός συγκρατούμενού του με τον οποίο καβγάδιζε μέσα στο κελί τους και το κατάπιε!

«Μου έφαγε τη μύτη!», φώναζε έντρομο το θύμα ηλικίας περίπου 50 ετών βγαίνοντας από το κελί του.

«Ήταν τρομακτικό αυτό που συνέβη. Υπήρχαν αίματα παντού. Ήταν σαν σκηνή από ταινία τρόμου. Όλοι ήταν σε κατάσταση σοκ», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου αποφασίστηκε πως θα πρέπει να υποβληθεί σε ανασκευαστική επέμβαση μύτης.

Οι φρουροί έπιασαν τον δράστη αλλά δεν μπόρεσαν να ανακτήσουν το κομμάτι από το μύτη που είχε κόψει με τα δόντια του καθώς όπως διαπίστωσαν το είχε καταπιεί!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ο δράστης είχε καταναλώσει αλκοόλ. Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.