ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σε ψυχιατρείο είχε νοσηλευθεί ο άντρας που σκότωσε τρεις ανθρώπους στην Ελβετία

Σε ψυχιατρείο είχε νοσηλευθεί ο άντρας που σκότωσε τρεις ανθρώπους στην Ελβετία

Ο ένοπλος άνδρας που χθες το βράδυ σκότωσε τρεις ανθρώπους στο μικρό χωριό Νταγιόν στο καντόνι του Βαλέ, στην Ελβετία, είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρείο, ανακοίνωσαν σήμερα οι ελβετικές αρχές σε συνέντευξη Τύπου.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι ηλικίας 33 ετών και τραυματίσθηκε κατά την επέμβαση των αστυνομικών, χρησιμοποίησε δύο όπλα, σύμφωνα με τον Ρομπέρ Στενέρ, διοικητή της αστυνομίας του καντονιού του Βαλέ, ένα παλιού τύπου τουφέκι κι ένα κυνηγετικό τουφέκι.

Ο ένοπλος έρριξε περίπου είκοσι σφαίρες. Ήταν γνωστός στην αστυνομία ως χρήστης ναρκωτικών. Είχε στην κατοχή του όπλα, τα οποία του είχαν αφαιρεθεί αφού είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρείο το 2005.

Τα τρία θύματα είναι γυναίκες, ηλικίας 32, 54 και 79 ετών. Οι δύο τραυματίες είναι άνδρες, ηλικίας 33 και 63 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης γνώριζε τα θύματά του.

Σύμφωνα με ένα φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται επιτόπου, η σήμανση εξακολουθεί να ερευνά σήμερα το πρωί στο μικρό αυτό χωριό, που βρίσκεται σε ύψος 1.000 μέτρων και είναι περιτριγυρισμένο από αμπελώνες.

Η ταυτότητα του δράστη, ο οποίος νοσηλεύεται, δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα από τους ερευνητές.

Τα κίνητρά του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ γύρω στις 20:50 (τοπική ώρα, 21:50 ώρα Ελλάδας).

Περίπολοι της αστυνομίας του καντονιού εξουδετέρωσαν τον ένοπλο, ο οποίος τραυματίσθηκε από αστυνομικούς.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βαλέ στον ελβετικό ραδιοσταθμό RTS, ο άνδρας ήταν κάτοικος του χωριού και “στο καντόνι επικρατεί σοκ και απορία”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.