ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οπαδοί της Μπόκα σκότωσαν φίλο της Ρίβερ Πλέιτ (Σκληρή φωτό)

Οπαδοί της Μπόκα σκότωσαν φίλο της Ρίβερ Πλέιτ (Σκληρή φωτό)

Νεκρός έπεσε ένας οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ, λίγη ώρα μετά τον τελικό του Copa Libertadores, μετά από επίθεση που δέχθηκε από δυο οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στην επαρχία Μισιόνες της Αργεντινής. Ο 21χρονος Εσέκιελ Άαρον Νέρις γύριζε σπίτι του το βράδυ της Κυριακής (09.12.2018) πανηγυρίζοντας τη νίκη της Ρίβερ Πλέιτ επί της Μπόκα Τζούνιορς και την κατάκτηση του Copa Libertadores.

Ο νεαρός φορούσε τη φανέλα της Ρίβερ και… έπεσε πάνω σε δύο οπαδούς της Μπόκα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο Νέρις δέχθηκε αρκετά χτυπήματα -και στο κεφάλι- αλλά και μια μαχαιριά στο αριστερό πόδι, στο σημείο από το οποίο περνάει η αρτηρία.

Ο άτυχος οπαδός τη Ρόβερ έχασε αρκετό αίμα (σ.σ. άργησε να έρθει ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε με περιπολικό) και άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο αντρών ηλικίας 18 και 22 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον φόνο, ενώ στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και το μαχαίρι με το οποίο σκότωσαν τον νεαρό οπαδό της Ρίβερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/pablolejder/status/1072538225514872832

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.