Αναζητείται «ζωντανός ή νεκρός» – Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του μακελάρη στο Στρασβούργο

Αναζητείται «ζωντανός ή νεκρός» – Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του μακελάρη στο Στρασβούργο

Πάνοπλοι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες στη συνοικία Νεντόρφ του Στρασβούργου σήμερα, καθώς συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του ενόπλου, που σκότωσε τρεις ανθρώπους στην επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.

Όπως αναφέρουν Reuters και AFP και αναμεταδίδει το ΑΠΕ, άνδρες των ειδικών δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας αναπτύχθηκαν κατά μήκος ενός δρόμου, ορισμένοι με το δάκτυλο στη σκανδάλη, διεξάγοντας έρευνες σε σπίτια. Άλλοι αστυνομικοί όρισαν μια περίμετρο ασφαλείας στη συνοικία.

Ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ είπε ενώπιον της Γερουσίας ότι η αστυνομία ήθελε να «άρει κάθε αμφιβολία». Δεν υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες περί εντοπισμού του υπόπτου.

Ο απολογισμός από την επίθεση της Τρίτης αυξήθηκε σε 3 νεκρούς σήμερα, την ώρα που η αστυνομία «χτενίζει» την πόλη της ανατολικής Γαλλίας για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και πραγματοποιεί ελέγχους στα σύνορα με τη Γερμανία.

Περισσότεροι από 700 αστυνομικοί παίρνουν μέρος στο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 29χρονου Σερίφ Σεκάτ.

Ερωτηθείς εάν η γαλλική αστυνομία έλαβε εντολή να συλλάβει τον Σεκάτ νεκρό ή ζωντανό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπενζαμέν Γκριβό είπε στο CNews: «Δεν έχει σημασία. Το καλύτερο θα ήταν να τον βρούμε όσο το δυνατόν συντομότερα».

Βίντεο από το σημείο:



https://twitter.com/nicojacquard/status/1073205235403943936

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.