Φρίκη: Σχιζοφρενής μητέρα έπνιξε και έκαψε την κόρη της ως… θυσία! (φώτο)

Φρίκη: Σχιζοφρενής μητέρα έπνιξε και έκαψε την κόρη της ως… θυσία! (φώτο)

Σοκάρει η υπόθεση μίας μητέρας που έπνιξε κι έκαψε την τετράχρονη κόρη της στο σπίτι τους στη Νότια Ουαλία, τον Ιούνιο, προσφέροντας… θυσία στον Θεό.

Η Κάρλι Αν Χάρις κρίθηκε αθώα λόγω παράνοιας. Η 38χρονη γυναίκα αρνήθηκε τις κατηγορίες του φόνου και της ανθρωποκτονίας, ενώ είπε στους γιατρούς ότι ήταν έκπτωτος άγγελος και έπρεπε να αποδείξει την πίστη της προσφέροντας το κοριτσάκι της. Η Χάρις έπασχε από σχιζοφρένεια από το 2014 έπειτα από μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος.

Σύμφωνα με γνωμάτευση ενός ψυχιάτρου, η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει παρανοϊκές και θρησκευτικές παραισθήσεις και πίστευε ότι σκότωσε την Αμέλια Μπρουκ για να σώσει τον κόσμο. Μάλιστα, είπε ότι τη δοκίμαζε ο Θεός και θα της επέστρεφε την κόρη της.

Η γυναίκα εισήχθη με δικαστική απόφαση σε ψυχιατρείο για αόριστο διάστημα.

Οι φωτογραφίες από την Daily Mail

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.