Βίντεο με τη μεταφορά της σορού του Κασόγκι δείχνουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Βίντεο με τη μεταφορά της σορού του Κασόγκι δείχνουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Ένα βίντεο που διέρρευσε στα τουρκικά Μέσα ενημέρωσης, δείχνει μία ομάδα ανδρών να μεταφέρει σακούλες, στις οποίες φέρεται να βρίσκεται το τεμαχισμένο πτώμα του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, στην κατοικία του πρόξενου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας, που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός A-Haber στην Τουρκία, εικονίζουν κάποιους από τους υπαλλήλους στο σπίτι του πρόξενου της Σαουδικής Αραβίας να μεταφέρουν πέντε αποσκευές και δύο μεγάλες μαύρες σακούλες τη μέρα που Κασόγκι φέρεται να δολοφονήθηκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας.

Σημειώνεται ότι το σπίτι του πρόξενου βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το προξενείο του σουνιτικού βασιλείου στην Κωνσταντινούπολη. Η ημερομηνία που αναγράφεται στα πλάνα συμπίπτει με αυτή του φόνου, στις 2 Οκτωβρίου 2018.

Ένας από τους άνδρες του προσωπικού φαίνεται να μεταφέρει σακούλες, που σύμφωνα με τα τουρκικά Media, μπορεί να περιείχαν κομμάτια από το πτώμα του Τζαμάλ Κασόγκι, ο οποίος υπήρξε σφοδρός επικριτής του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.