ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσία: Στους 7 οι νεκροί από την κατάρρευση της πολυκατοικίας – Αγνοούνται 70 άτομα (βίντεο)

Ρωσία: Στους 7 οι νεκροί από την κατάρρευση της πολυκατοικίας – Αγνοούνται 70 άτομα (βίντεο)

Μεγάλη τραγωδία στη Ρωσία. Κατέρρευσε πολυκατοικία λόγω έκρηξης από φυσικό αέριο. Τα θύματα έως τώρα είναι επτά ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη 70 ανθρώπων.

Αυξήθηκε στους 7 ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση πολυκατοικίας στη ρωσική πόλη Μαγκνιτογκόρσκ, στα Ουράλια, μετά τον εντοπισμό άλλων τριών πτωμάτων στα ερείπια.

Κι ενώ 28 άτομα έχουν εντοπιστεί, άγνωστη παραμένει η τύχη περίπου 70 ανθρώπων. Η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε ότι περίπου 50 άνθρωποι ενδέχεται να βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια.

«Εντοπίσαμε τρία πτώματα. Δεν μπορούμε να τα ανασύρουμε. Εργαζόμαστε προσεκτικά καθώς υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης», δήλωσε ο υπουργός Εκτάκτων Καταστάσεων Γεβγκένι Ζίνισεφ

Η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας, η FSB, επιβεβαίωσε πως η έκρηξη οφειλόταν στο φυσικό αέριο και άρχισε ποινική έρευνα.

Στην πολυκατοικία στεγάζονταν περίπου 1.100 άτομα

Η πολυκατοικία είχε κατασκευαστεί κατά τη σοβιετική εποχή, το 1973. Σε αυτήν στεγάζονταν περίπου 1.100 άνθρωποι. Οι ένοικοι που διέφυγαν οδηγήθηκαν σ’ ένα κοντινό σχολείο.

Την ίδια ώρα, οι θερμοκρασία εκτιμάται ότι μπορεί να υποχωρήσει στο -23 το βράδυ της πρωτοχρονιάς.

Φοβούνται για την κατάρρευση κι άλλων τμημάτων του κτιρίου

Οι υπεύθυνοι προειδοποίησαν ότι ενδέχεται να καταρρεύσουν και δύο άλλα τμήματα του κτιρίου.

Εικόνες της δημόσιας τηλεόρασης δείχνουν εκατοντάδες διασώστες να επιχειρούν ανάμεσα στα συντρίμμια.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, 110 άνθρωποι ήταν καταγεγραμμένοι στο τμήμα της πολυκατοικίας το οποίο κατέρρευσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.