ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Συναγερμός στη Γερμανία: Οδηγός έπεσε με αυτοκίνητο σε πλήθος!

Συναγερμός στη Γερμανία: Οδηγός έπεσε με αυτοκίνητο σε πλήθος!

Συναγερμός σήμανε στη γερμανική πόλη, Μπότροπ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του σε πλήθος.

Πρόκειται για έναν άνδρα 50 ετών που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυμάτισε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία λίγο μετά την αλλαγή του νέου χρόνου, ενώ η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και το κίνητρο της τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο οδηγός που τελικά συνελήφθη φέρεται να έριξε επίτηδες το όχημά του στους πεζούς. Οι αρχές κάνουν λόγο για στοχευμένη επίθεση, που «ενδέχεται να οφείλεται στην ξενοφοβική στάση του οδηγού».

Οι ανακριτές έχουν πληροφορίες που αφορούν την ψυχολογική κατάσταση του δράστη καθώς ο 50χρονος δράστης έστρεψε το όχημά του σκόπιμα σε πεζό, ο οποίος μπόρεσε να σωθεί από τη σύγκρουση την τελευταία στιγμή.

Στη συνέχεια, ο 50χρονος οδηγούσε στο κέντρο της πόλης, ρίχνοντας το όχημα εκ νέου σε ομάδα ανθρώπων. Τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ορισμένα σοβαρά. Σύμφωνα με την αστυνομία, Σύροι και Αφγανοί ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επλήγησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης προσπάθησε, σύμφωνα με την αστυνομία, να επιτεθεί και σε μια ομάδα ατόμων στο Έσσεν. Εκεί τον σταμάτησε η αστυνομία και τον συνέλαβε ενώ ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είναι ρατσιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.