ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γερμανία: Κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 50χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε πλήθος

Γερμανία: Κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 50χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε πλήθος

Γερμανοί εισαγγελείς απήγγειλαν κατηγορίες απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 50χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη ανήμερα την Πρωτοχρονιά επειδή οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος που γιόρταζε την έλευση του νέου έτους σε δύο διαφορετικές πόλεις, μια στην πόλη Μπότροπ και μια στην Έσση.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, ο 50χρονος Γερμανός οδήγησε την Μερσεντές του πάνω στο πλήθος στο Μπότροπ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ ξένοι και το κίνητρο της επίθεσής του χαρακτηρίστηκε ρατσιστικό.

Στη συνέχεια ο ίδιος οδήγησε το αυτοκίνητό του στη γειτονική Έσση, όπου αποπειράθηκε αλλά απέτυχε να πέσει πάνω σε ανθρώπους που περίμεναν σε μια στάση λεωφορείου. Τον σταμάτησε η αστυνομία και συνελήφθη.

Η αστυνομία στην πόλη Μίνστερ δήλωσε ότι ένας δικαστής έκανε δεκτό το αίτημα των εισαγγελέων να απαγγελθούν επισήμως πολλαπλές κατηγορίες εις βάρος του άνδρα αυτού για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Από τους οκτώ τραυματίες οι επτά έχουν καταγωγή από τη Συρία και το Αφγανιστάν. Ο όγδοος τραυματίας, ο οποίος φέρει ελαφρύ τραύμα στο πόδι, είναι ένας 34χρονος Γερμανός τουρκικής καταγωγής από την Έσση.

Μια γυναίκα συριακής καταγωγής, η οποία υπέστη απειλητικά για τη ζωή της τραύματα, υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς προέβη σε ρατσιστικά σχόλια όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν κοντά στην Έσση, πρόσθεσε η αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.