ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν νέες αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του PKK στο βόρειο Ιράκ

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν νέες αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του PKK στο βόρειο Ιράκ

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν νέες αεροπορικές επιδρομές στο βόρειο Ιράκ, κατά τη διάρκεια των οποίων «εξουδετερώθηκαν» επτά «τρομοκράτες», ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας την Κυριακή.

Η Άγκυρα χρησιμοποιεί τον όρο «τρομοκράτες» όταν αναφέρεται στα μέλη της εκτός νόμου αυτονομιστικής οργάνωσης Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν , η οποία διεξάγει ανταρτοπόλεμο στη νοτιοανατολική Τουρκία από το 1984. Η οργάνωση χαρακτηρίζεται «τρομοκρατική» από τις τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, οι άνθρωποι οι οποίοι σκοτώθηκαν στις αεροπορικές επιδρομές, που διεξήχθησαν το Σάββατο, σχεδίαζαν να διαπράξουν επιθέσεις εναντίον τουρκικών στρατιωτικών βάσεων.

Κατά την ίδια πηγή, καταστράφηκαν «σπήλαια» και «καταφύγια» μελών του PKK στην ιρακινή περιοχή Αβασίν-Μπασιάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τουρκική Πολεμική Αεροπορία εξαπολύει συχνά αεροπορικά πλήγματα εναντίον θέσεων των κούρδων αυτονομιστών ανταρτών στο βόρειο Ιράκ από τα μέσα Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.