ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κολομβιανές αρχές: «Οι αντάρτες του ELN βρίσκονται πίσω από το μακελειό στην Μπογκοτά»

Κολομβιανές αρχές: «Οι αντάρτες του ELN βρίσκονται πίσω από το μακελειό στην Μπογκοτά»

Την ανταρτική οργάνωση ELN «έδειξε» σήμερα ως υπαίτια για την αιματηρή επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο εναντίον Αστυνομικής Ακαδημίας στην Μπογκοτά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 21 ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό δεκάδων ακόμη, ο υπουργός Άμυνας Γκιγέρμο Μποτέρο.

Κατά τη χθεσινή επίθεση, την οποία η κυβέρνηση περιέγραψε ως «πράξη τρομοκρατίας», το αυτοκίνητο πέρασε από σημεία ελέγχου ασφαλείας και έφθασε στο κτίριο της Σχολής Στρατηγός Σανταντέρ, πριν ανατιναχθεί, κάνοντας να σπάσουν οι υαλοπίνακες των γειτονικών διαμερισμάτων.

Ο Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός (ELN), ο οποίος αποτελείται από περίπου 2.000 μαχητές και θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, άρχισε ειρηνευτικές συνομιλίες τον Φεβρουάριο 2017 με την κυβέρνηση του πρώην προέδρου, Χουάν Μανουέλ Σάντος. Ωστόσο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτές ανεστάλησαν από τον νέο πρόεδρο, Ιβάν Ντούκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.