ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

O Άρειος Πάγος επιβεβαίωσε την έκδοση του Mr Bitcoin στη Γαλλία

O Άρειος Πάγος επιβεβαίωσε την έκδοση του Mr Bitcoin στη Γαλλία

O Άρειος Πάγος επιβεβαίωσε την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης κατά τη συνεδρίασή του την Τετάρτη σχετικά με την έκδοση του Ρώσου Εθνικού Αλεξάνδρου Βίννικ που φυλάσσεται σε ελληνική φυλακή από τον Ιούλιο του 2017 στη Γαλλία.

«Το δικαστήριο απέρριψε την έφεση των δικηγόρων εναντίον της απόφασης του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης να εκδώσει τον Ρώσο υπήκοο στη Γαλλία», ανακοίνωσε ο Προεδρεύων Αγγελική Αλιφεροπούλου.

Ο Βίννικ κρατήθηκε στην Ελλάδα στις 25 Ιουλίου 2017, ύστερα από αίτημα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου κατηγορείται για ξέπλυμα $ 4-9 δις μέσω της πλατφόρμας ανταλλαγής συναλλαγών BTC-e, που σήμερα δεν υπάρχει. Η Ρωσία πιέζει για την έκδοσή τoυ επίσης. Τον Ιούνιο, υποβλήθηκε αίτημα έκδοσης από τη Γαλλία.

Το 2017, το Ανώτατο Δικαστήριο εξέδωσε απόφαση υπέρ της έκδοσης του Vinnik στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φέτος κυβερνούσε ότι ο άνδρας πρέπει να εκδοθεί στη Ρωσία. Επίσης, το Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να εκδώσει τον Vinnik στη Γαλλία. Η ομάδα υπεράσπισης άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές συγκρουόμενες αιτήσεις έκδοσης, η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον υπουργό Δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.