Μετέδωσε ζωντανά την κακοποίησή της από άγνωστο μέσα σε κλαμπ

Μετέδωσε ζωντανά την κακοποίησή της από άγνωστο μέσα σε κλαμπ

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε κλαμπ της Ατλάντα όπου μια κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού όπως καταγγέλλει, στη μέση της πίστας!

Τις δραματικές εκείνες στιγμές που βίωσε τις μετέδωσε σε live streaming στον λογαριασμό της στο Facebook όπου ανέβασε σειρά από videos. To συγκεκριμένο πάντως, διάρκειας 12 λεπτών, έχει αφαιρεθεί από τη σελίδα της. Την έδειχνε πεσμένη στο πάτωμα, να κλαίει ζητώντας από τον άνδρα που της επιτέθηκε να σταματήσει και να καλεί σε βοήθεια, χωρίς ωστόσο να βρίσκει ανταπόκριση. Φαινόταν μάλιστα και ένας άνδρας που κατέγραφε με το κινητό του το περιστατικό χωρίς να κάνει κάτι για να το αποτρέψει.

Η γυναίκα είχε επισκεφθεί το κλαμπ για να γιορτάσει τα γενέθλιά της μόνη της. Εκεί γνώρισε, όπως είπε, έναν τύπο που άρχισε να τη φλερτάρει.

Στα βίντεο που δημοσίευσε, φαίνεται να χορεύει και να διασκεδάζει με τον εν λόγω άνδρα πριν εκείνος της επιτεθεί. Την κέρασε μάλιστα και ποτό το οποίο κατ’ εξαίρεση ήπιε καθώς όπως είπε δεν της αρέσει το αλκοόλ. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ανέφερε πως σε ανύποπτη στιγμή ο άνδρας της έριξε ένα χάπι στο ποτό της.

Την επομένη του τραγικού περιστατικού, το θύμα δημοσίευσε νέο βίντεο στο Facebook μέσω του οποίου ευχαριστούσε την οικογένειά του και τους φίλους του για την συμπαράστασή τους.

«Δεν θέλω καν να συζητήσω το θέμα. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά θα είμαι καλά, θα είμαι “ok”. το μόνο που θέλω είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό και μόνο». Το βίντεο έγινε viral με τη γυναίκα να δέχεται χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από άλλους χρήστες.

Η διοίκηση του κλαμπ ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την αστυνομία προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε και στηρίζουμε τις έρευνες της αστυνομίας με όποιο τρόπο μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ατλάντα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό WSB TV πως οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον βιαστή και συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.