ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελβετία: Συναγερμός στην αμερικανική πρεσβεία – Έκρηξη κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στη Γενεύη

Ελβετία: Συναγερμός στην αμερικανική πρεσβεία – Έκρηξη κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στη Γενεύη

Συναγερμός σήμανε στην αμερικανική πρεσβεία στην Ελβετία, όταν μια έκρηξη εκδηλώθηκε κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στη Γενεύη.

Αμέσως, η πρεσβεία έβγαλε ανακοίνωση όπου καλούσε τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή και να αναζητήσουν καταφύγιο σε κοντινή απόσταση, καθώς και να πειθαρχούν στις οδηγίες των αρχών.

Καθησυχάζει η αστυνομία της Ελβετίας

Πάντως, λίγο αργότερα, οι αρχές της Ελβετίας ωστόσο έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι το συμβάν οφειλόταν σε μια βλάβη σε μετασχηματιστή και ότι κανείς δεν τραυματίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν ατύχημα, απλά και ξεκάθαρα, και δεν έχει καμία σχέση με το προξενείο», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Γενεύης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.