ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επτάχρονο αγόρι έκλεψε όπλο από τον πατέρα του και πυροβόλησε στο σχολείο

Επτάχρονο αγόρι έκλεψε όπλο από τον πατέρα του και πυροβόλησε στο σχολείο

Ένα αγοράκι ηλικίας 7 ετών πυροβόλησε χθες το απόγευμα στην αυλή του σχολείου του στο Μουασί Κραμαγιέλ, στην περιοχή του Παρισιού, με ένα περίστροφο που πήρε από τον πατέρα του, αστυνομικό στο επάγγελμα.

«Το παιδί πήρε το όπλο από τον πατέρα του, το έφερε στο σχολείο και πυροβόλησε με αυτό την ώρα του διαλείμματος», χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς, περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εισαγγελέας του Μελάν Μπεατρίς Ανζελελί, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα Le Parisien.

Δεδομένης της νεαρής ηλικίας του μαθητή, η εισαγγελία του Μελάν θα βάλει στο αρχείο την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εναπόκειται στην ιεραρχία της αστυνομίας να διαλευκάνουν τις συνθήκες, υπό τις οποίες αυτό το παιδί κατάφερε να πάρει το όπλο» τονίζει η εισαγγελέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.