Έκρηξη αερίου σε θρησκευτικό κέντρο στα βόρεια του Πακιστάν με δεκάδες θύματα

Έκρηξη αερίου σε θρησκευτικό κέντρο στα βόρεια του Πακιστάν με δεκάδες θύματα

Είκοσι δύο άτομα σκοτώθηκαν και πάνω από 80 τραυματίστηκαν από έκρηξη, που σημειώθηκε την Πέμπτη στα προάστια της πόλης Μινγκόρα του Πακιστάν, στην λεγόμενη «περιοχή των φυλών» κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο θρησκευτικό κέντρο της πόλης, στο οποίο βρίσκονταν περίπου 1500 άτομα, εξερράγη φιάλη υγραερίου. Νωρίτερα την ίδια ημέρα από τρομοκρατική ενέργεια σε μία άλλη πόλη του Πακιστάν, την Quetta, σκοτώθηκαν πάνω από 15 άτομα και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.