ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έκρηξη βυτιοφόρου στη Νιγηρία με έναν νεκρό

Έκρηξη βυτιοφόρου στη Νιγηρία με έναν νεκρό

Την Παρασκευή, την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνθρωπος ύστερα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε βυτιοφόρο στο νότιο τμήμα της Νιγηρίας, μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας στην πολιτεία Μπαγιέλσα εξήγησε πως το βαρύ όχημα προσέκρουσε με δύναμη σε τοίχο πολυσύχναστης αγοράς, που βρίσκεται δίπλα στην κεντρική οδική αρτηρία η οποία συνδέει τις πόλεις Πορτ – Χάρκορτ και Μπαγιέλσα και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες. Από το ωστικό κύμα της έκρηξης προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε δεκάδες αυτοκίνητα και σε τουλάχιστον 34 καταστήματα.

Νεκρή είναι μια 60χρονη χήρα, η οποία πωλούσε τζιν στην αγορά. Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας κατηγόρησε τον οδηγό για το τραγικό συμβάν, εξηγώντας πως επιχείρησε παράνομη προσπέραση. Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό στο Δέλτα του Νίγηρα σε λιγότερο από έναν χρόνο. Τον Ιούλιο του 2012, περίπου 95 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν βυτιοφόρο εξερράγη όταν ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει διερχόμενο όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.