ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Προσχέδια για νέο υπερηχητικό πύραυλο!

ΗΠΑ: Προσχέδια για νέο υπερηχητικό πύραυλο!

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν την ανάπτυξη ενός υπερηχητικού πυραύλου, ο οποίος θα ταξιδεύει πέντε φορές με την ταχύτητα του ήχου. Αυτό δήλωσε η γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας.

Η Χέδερ Γουίλσον, γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, μιλώντας την Παρασκευή στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ καταβάλλουν προσπάθεια να συμβαδίσουν με άλλα κράτη στην ανάπτυξη νέων πυραυλικών συστημάτων….(Ρωσία -Κίνα)

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ σήμερα διαθέτει 80 δορυφόρους στο διάστημα, πρόσθεσε η γραμματέας.

Τα σχόλιά της ακολούθησαν εκθέσεις που υποδεικνύουν ότι η Ρωσία ανέπτυξε επίσης νέα συστήματα πυραύλων, αφού η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε σχέδια για έξοδο από τη συνθήκη INF.

Η Μόσχα και η Ουάσιγκτον αλληλοκατηγορούνται για παραβίαση της Συνθήκης INF πολύ πριν οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοινώσουν ότι αποχωρούν από το σύμφωνο, δίνοντας έτσι στη Ρωσία έξι μήνες να επιλέξει μεταξύ της αποχώρησης ή της συμμόρφωσης με τους κανόνες της.

Η Ρωσία αρνείται ότι έχει προχωρήσει σε οποιεσδήποτε παραβιάσεις και ανακοίνωσε ότι άρχισε να αναπτύσσει νέα οπλικά συστήματα για να συμβαδίσει με τις ΗΠΑ και την Κίνα.

Ρώσοι αξιωματούχοι τους οποίους επικαλείται ο Independent δήλωσαν ότι το πρότζεκτ αυτό θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του επόμενου έτους και αναμένουν ότι τα νέα συστήματα θα είναι έτοιμα μέχρι το 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, η Ουάσινγκτον θα μπορούσε να επανεξετάσει την απόσυρσή της από τη Συνθήκη INF, «αν η Ρωσία επιστρέψει στην πλήρη και επαληθεύσιμη συμμόρφωση», δήλωσε ο Αμερικανός πρέσβης αρμόδιος αφοπλισμού, Ρόμπερτ Γουντ, σε διάσκεψη του ΟΗΕ για τον αφοπλισμό στη Γενεύη προσθέτοντας πως «είναι η τελευταία ευκαιρία της Ρωσίας να επιστρέψει στη συμμόρφωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.