ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιτρέπεται από εδώ και πέρα στη Βολιβία η κατανάλωση κόκας

Επιτρέπεται από εδώ και πέρα στη Βολιβία η κατανάλωση κόκας

Στη Βολιβία, οι Αρχές πέτυχαν επίσημη άδεια των διεθνών φορέων για την κατανάλωση φύλλων κόκας για ιατρικούς και τελετουργικούς σκοπούς.

Η χώρα έγινε και πάλι δεκτή στη Συνθήκη του ΟΗΕ για τις ναρκωτικές ουσίες υπό ειδικές συνθήκες, οι οποίες νομιμοποιούν την προαιώνια παράδοση μάσησης φύλλων κόκας στη λατινοαμερικανική αυτή χώρα.Την περασμένη χρονιά 15 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ρωσία, τάχθηκαν κατά της παροχής στη Βολιβία ειδικών συνθηκών.

Ωστόσο αυτό αποδείχθηκε ανεπαρκές για να εμποδιστεί η επιστροφή της χώρας μεταξύ των συμμετεχόντων στη Συνθήκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.