Πυροβόλησαν το αυτοκινήτο του Ιταλού πρόξενου στη Βεγγάζη

Πυροβόλησαν το αυτοκινήτο του Ιταλού πρόξενου στη Βεγγάζη

  Το αυτοκίνητο ενός ιταλού πρόξενου δέχθηκε σήμερα Σάββατο πυρά στη Βεγγάζη (ανατολική Λιβύη), αλλά ο ίδιος δεν έπαθε τίποτε, ανακοίνωσε το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών.

  “Είναι σώος και αβλαβής”, δήλωσε ο εκπρόσωπος. Πηγή ασφαλείας στη Λιβύη που ζήτησε ανωνυμία δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς: “Πυροβόλησαν το αυτοκίνητό του, αλλά το αυτοκίνητο ήταν θωρακισμένο. Είναι καλά, δεν υπήρξαν τραυματισμοί”.

  Ο πρόξενος, ο Γκουίντο ντε Σάνκτις, έχει την έδρα του στη Βεγγάζη. Η ασφάλεια για τους δυτικούς στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιβύης προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία αφότου ο πρεσβευτής των ΗΠΑ σκοτώθηκε, μαζί με άλλα τρία μέλη του προσωπικού της πρεσβείας, σε μια επίθεση στο αμερικανικό προξενείο στην πόλη κατά την επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.