ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αμερικανικά μεταφορικά αεροσκάφη θα μεταφέρουν 200 τόνους βοήθειας στα σύνορα Κολομβίας-Βενεζουέλας

Αμερικανικά μεταφορικά αεροσκάφη θα μεταφέρουν 200 τόνους βοήθειας στα σύνορα Κολομβίας-Βενεζουέλας

Αμερικανικά μεταφορικά αεροσκάφη αναμένεται ότι θα μεταφέρουν περισσότερους από 200 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στα σύνορα της Βενεζουέλας με την Κολομβία, κατά πάσα πιθανότητα αύριο Σάββατο, όπως ανέφερε σήμερα Αμερικανός αξιωματούχος.

Το που βέβαια θα προσγειωθούν τα αεροσκα΄φη για να αποβιβάσουν τη βοήθεια είναι ένα θέμα εκτός και αν χρησιμοποιήσουν αλεξίπτωτα καθώς στα σύνορα δεν υπάρχει καμία αεροπορική βάση της Κολοβμίας.

Η πηγή αυτή, που μίλησε ανώνυμα στο πρακτορείο Reuters, είπε ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχεδιάζει να κάνει μια ανακοίνωση για το θέμα αυτό αργότερα σήμερα.

Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τη Βενεζουέλα είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ότι η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας γίνεται σε συντονισμό με την αντιπολίτευση, όμως δεν θα προωθηθεί δια της βίας στη χώρα.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που έχουν σταλεί ήδη από τις ΗΠΑ και την Κολομβία παραμένουν αποθηκευμένα στη μεθοριακή πόλη Κουκούτα.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο αρνείται να δεχτεί τη βοήθεια αυτή.

Ωστόσο ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος Χουάν Γκουαϊδό, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, είπε σε μια συγκέντρωση υποστηρικτών του την Τρίτη ότι η ανθρωπιστική βοήθεια θα μπει στη χώρα στις 23 Φεβρουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.