ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μολότοφ έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στο Κάιρο

Μολότοφ έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στο Κάιρο

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε αντιπάλους του προέδρου της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στο Κάιρο, δήλωσαν αξιωματούχοι υγείας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου 30 άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στις σκηνές των διαδηλωτών έξω από το παλάτι, ανατολικά του Καίρου.

Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και 7 αστυνομικοί, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της επίθεσης περιφρουρούσαν το ανάκτορο, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Η κρατική εφημερίδα Αλ-Αχράμ, επικαλούμενη τα λόγια αξιωματούχου της Ασφάλειας, ανέφερε ότι η αστυνομία εντείνει τις προσπάθειές της για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η εφημερίδα προσθέτει ότι ο Μόρσι είχε φύγει από το προεδρικό μέγαρο λίγη ώρα πριν την επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.