ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχείς οι ασκήσεις των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας εν μέσω κρίσης με ΗΠΑ και Κολομβία

Συνεχείς οι ασκήσεις των ενόπλων δυνάμεων της  Βενεζουέλας εν μέσω κρίσης με ΗΠΑ και Κολομβία

Συνεχίζονται τα μεγάλα στρατιωτικά γυμνάσια των Ενόπλων Δυνάμεων της Βενεζουέλας με την κινητοποίηση του συνόλου σχεδόν των δυνάμεων και μέσων που διαθέτουν σε ολόκληρη την επικράτεια.

Αύτη την φορά τα ΜΜΕ της χώρας δημοσίευσαν βίντεο από την άσκηση μεταφοράς αρμάτων μάχης τύπου T-72B1V με αρματαγωγά από τη ναυτική βάση Puerto Cabello στο Punto Fijo & στο Maracaibo στη δυτική Βενεζουέλα σε απόσταση 260 μιλίων και 361 μίλια αντίστοιχα.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.