ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρεις εκρήξεις στο κέντρο του Ντονέτσκ- Δίπλα σε σε ξενοδοχείο που διαμένει αντιπροσωπεία του ΟΑΣΕ οι δύο από αυτές

Τρεις εκρήξεις στο κέντρο του Ντονέτσκ- Δίπλα σε σε ξενοδοχείο που διαμένει αντιπροσωπεία του ΟΑΣΕ οι δύο από αυτές

Τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν στο κέντρο του Ντονιέτσκ. Οι δύο εκρήξεις έγιναν κοντά στο ξενοδοχείο όπου διαμένει αντιπροσωπεία του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), όπως δήλωσαν τη Δευτέρα οι αρχές της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR).

«Σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις. Οι λεπτομέρειες εξετάζονται», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της DPR στο Sputnik.

Οι εκρήξεις ήταν αποτέλεσμα επίθεσης από ουκρανικά drones, δήλωσε σε δημοσιογράφους εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας της DPR.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Οι εκρήξεις στο κέντρο του Ντονιέτσκ δεν είχαν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς ή υλικές ζημιές, δήλωσε εκπρόσωπος της περιφερειακής αυτοδιοίκησης του Βοροσιλόβσκι στο Sputnik.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας διερευνούν επί του παρόντος ποιες εκρηκτικές ύλες χρησιμοποιήθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έχει αποκλειστεί η περιοχή γύρω από το σημείο του συμβάντος, κοντά στη λεωφόρο Πούσκιν, όπου εδρεύουν υπηρεσίας της της de facto κυβέρνησης του Ντονιέτσκ. Επί τόπου βρίσκονται αστυνομία και πυροσβέστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.