ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βενεζουέλα: Τρεις στρατιώτες λιποτάκτησαν και ζήτησαν βοήθεια στην Κολομβία

Βενεζουέλα: Τρεις στρατιώτες λιποτάκτησαν και ζήτησαν βοήθεια στην Κολομβία

Τρεις στρατιώτες των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας αυτομόλησαν στην Κολομβία σήμερα το πρωί.

Τρία μέλη της Εθνοφρουράς της Βενεζουέλας λιποτάκτησαν νωρίς σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Μετανάστευσης της Κολομβίας, λίγο πριν ξεκινήσει η σχεδιαζόμενη από την αντιπολίτευση προσπάθεια εισαγωγής βοήθειας στη χώρα.

Οι στρατιώτες ζήτησαν βοήθεια από την υπηρεσία, ανέφερε. Η αντιπολίτευση και χώρες που υποστηρίζουν το καραβάνι βοήθειας κάλεσαν επανειλημμένα τον στρατό της Βενεζουέλας να αψηφήσει τις εντολές του προέδρου Νικολάς Μαδούρο να μην επιτρέψουν την είσοδο της βοήθειας στη χώρα.

Στο μεταξύ, Βενεζουελάνοι στρατιώτες έκαναν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσουν διαδηλωτές σε μία γέφυρα στα σύνορα με την Κολομβία, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.