Αυτοκτονία ο θάνατος του Μάικ Θαλασσίτη – Βρέθηκε κρεμασμένος σε δάσος (φώτο)

Αυτοκτονία ο θάνατος του Μάικ Θαλασσίτη – Βρέθηκε κρεμασμένος σε δάσος (φώτο)

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του 26χρονου, κυπριακής καταγωγής πρώην παίκτη reality. Ο Μάικ Θαλασσίτης βρέθηκε κρεμασμένος σε δάσος στο βόρειο Λονδίνο.

Οι φίλοι του ανέφεραν πως τους τελευταίους μήνες περνούσε δύσκολη περίοδο. Φαίνεται πως δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το θάνατο της γιαγιάς του, μόλις πριν από δυο μέρες, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ο 26χρονος celebrity είχε λατρεία στην 94χρονη γυναίκα. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες είχε μετακομίσει στο σπίτι της για να τη φροντίζει αποκλειστικά τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/BrdiYOQlA5q/?utm_source=ig_embed

Ο θάνατός της ήταν ο δεύτερος αγαπημένου του προσώπου τους τελευταίους μήνες. Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε χάσει και τον καλύτερό του φίλο, τον Ντάνι Κατς, που βρέθηκε νεκρός την παραμονή των Χριστουγέννων. Πρόσφατα εξάλλου είχε χωρίσει, μετά από επτά μήνες σχέσης με τη Μέγκαν ΜακΚαν.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για έναν ευγενικό άνδρα, που όμως αντιμετώπιζε πολλά χρέη εξαιτίας της ζωής που έκανε. Απ’ όταν σταμάτησε να εμφανίζεται σε reality παιχνίδια (όπως το Love Island το 2017 και το Celebs Go Dating το 2018), τα χρήματα που έβγαζε δεν ήταν πολλά.

https://www.instagram.com/p/Bph1EQAlx-0/?utm_source=ig_embed

Ωστόσο, άλλα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος δήλωσαν ότι ετοιμαζόταν να ανοίξει μαζί με έναν φίλο του εστιατόριο στο Έσεξ.

Η Μοντάνα Μπράουν, που ήταν μαζί με τον 26χρονο στο Love Island, ήταν εκείνη που αποκάλυψε ότι ο Μάικ Θαλασσίτης περνούσε δύσκολη περίοδο και πως τους τελευταίους μήνες αναζητούσε βοήθεια σε βιβλία, αναζητώντας λύσεις για το πως θα μπορούσε να βοηθήσει τον εαυτό του. «Είχες φωτογραφίες της οικογένειάς σου στο αυτοκίνητό σου για να σου θυμίζουν πόσο ευγνώμων είσαι γι’ αυτούς. Δεν ξέρω πως δεν το κατάλαβα. Είμαι καταρρακωμένη που δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω».

https://www.instagram.com/p/BpFd3nIFhX-/?utm_source=ig_embed

Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε γεννηθεί στο Έντμοντον του Λονδίνου, αλλά είχε καταγωγή από την Κύπρο. Η αγάπη του για τον αθλητισμό τον ώθησε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να αγωνιστεί σε ομάδες μικρών κατηγοριών στην Αγγλία, στη League 1 και 2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν σταμάτησε να αγωνίζεται, κέρδισε φήμη μέσα από τις συμμετοχές του στα reality παιχνίδια, όπως το Love Island και το Celebs Go Dating.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.