ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιερέας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στη διάρκεια λειτουργίας (βίντεο)

Ιερέας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στη διάρκεια λειτουργίας (βίντεο)

Επίθεση με μαχαίρι στη διάρκεια λειτουργίας στον ιερό ναό Σαν Ζοζέφ στο Μόντρεαλ δέχθηκε ένας ιερέας. Η αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη.

«Ο ύποπτος συνελήφθη από τους αστυνομικούς, μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης, όπου θα τον συναντήσουν οι ανακριτές στη διάρκεια του πρωινού [τοπική ώρα]», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Καρολίν Σεβρεφίς, εκπρόσωπος της αστυνομικής υπηρεσίας του Μόντρεαλ.

Ο ιερέας, που τραυματίστηκε ελαφρά στο πάνω μέρος του σώματος, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο.

«Σύμφωνα με την εκδοχή αυτοπτών μαρτύρων, ο ιερέας είχε μόλις ξεκινήσει τη λειτουργία όταν ο ύποπτος κατευθύνθηκε προς το μέρος του για να του επιτεθεί με μαχαίρι», διευκρίνισε η εκπρόσωπος.

Ο ιερέας είναι ο εφημέριος του ναού, Κλοντ Γκρου και δέχθηκε επίθεση στη διάρκεια της λειτουργίας, που πραγματοποιείται στις 8.30 και αναμεταδίδεται απευθείας στο διαδίκτυο, την οποία παρακολουθούσαν περίπου 50 άτομα, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, ο φερόμενος ως επιτιθέμενος είχε ήδη τεθεί υπό έλεγχο από τις υπηρεσίες ασφαλείας του ναού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με μια βοηθό της λειτουργίας που ρωτήθηκε από το Radio Canada, ο δράστης ήταν «λευκός» και «υψηλού αναστήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.