ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Παντρεύτηκα ένα τέρας…»: Την ανάγκασε ο πατέρας της να παντρευτεί τον άντρα που την κακοποίησε όταν ήταν 14 ετών (φώτο)

«Παντρεύτηκα ένα τέρας…»: Την ανάγκασε ο πατέρας της να παντρευτεί τον άντρα που την κακοποίησε όταν ήταν 14 ετών (φώτο)

Είχε αναπτύξει μια φιλία με τον 24χρονο Aaron Seaton, που εργαζόταν στο κατάστημα ψαρέματος του πατέρα της τον Ιούνιο του 2015.

Αλλά όταν η έφηβη επέστρεψε στο σπίτι, μεθυσμένη μια νύχτα, έχασε τις αισθήσεις της στο αγροτικό του Seaton, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα στο Rocky Mountains.

O 24χρονος Aaron Seaton

Η Heather τρομοκρατήθηκε το επόμενο πρωί όταν ο Aaron της είπε ότι είχαν κάνει σεξ – κάτι που δεν μπορούσε να θυμηθεί.

Όμως, η Heather ήταν έγκυος και τρομαγμένη και μόνη της. Μοιράστηκε το μυστικό της με τους γονείς της – και η αντίδρασή τους χώρισε την οικογένειά τους, ενώ άφησε τον νεαρό που έφταιγε για το κακό που της έκανε.

Η Heather δήλωσε σε ντοκιμαντέρ του BBC:

«Ήξερα ότι με εκμεταλλεύτηκε, αλλά δεν ήθελα να το ομολογήσω. Ήμουν τρομαγμένη και όταν οι γονείς μου ανακάλυψαν ότι ήμουν έγκυος.

Ο μπαμπάς μου έμοιαζε ότι θα πάθαινε καρδιακή προσβολή και όταν η μαμά μου έμαθε, όλη η κόλαση ξέσπασε».

Η τότε 14 ετών Heather, επέλεξε να μείνει με τον πατέρα της, Keith Strawn, στο Αϊντάχο όταν οι γονείς της χώρισαν, ενώ η μητέρα της μετακόμισε σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ.

Ο Keith Strawn

Φοβούμενη για την κόρη της, η μαμά της Heather κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ο 24χρονος Seaton κατηγορήθηκε για βιασμό.

Αλλά ο μπαμπάς της έφηβης, Keith, είχε άλλες ιδέες.

«Ο παππούς μου πρότεινε ότι ο Aaron και εγώ πρέπει να πάμε στον Καναδά.

Η μαμά μου αρχικά μίλησε για έκτρωση, αλλά δεν ήθελα να το κάνω αυτό και ο μπαμπάς είπε ότι πρέπει να παντρευτούμε!

Για τον μπαμπά μου ήταν θρησκευτικό το ζήτημα κάτι που ενεργοποίησε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους μου.

Δεν είχα και τους δύο μου γονείς και έτσι συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνω αυτό που μου είπε ο πατέρας μου.», είπε η Heather.

Κρατώντας μυστικό το σχέδιο από τη μαμά της Heather, ο πατέρας της οδήγησε την κόρη του και τον άνδρα που την είχε βιάσει 2.000 μίλια μακριά από το σπίτι τους στο Αϊντάχο στο Μιζούρι.

Παρά το γεγονός ότι τότε ήταν νόμιμη η ηλικία κάτω των 16 ετών για να παντρευτεί κάποιος σε 28 πολιτείες των ΗΠΑ, ο Keith πίστευε ότι ο γάμος δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στο Αϊντάχο. Αλλά, στο Μιζούρι επιτρέπεται στα 15χρονα να παντρευτούν όσο έχουν τη συγκατάθεση ενός γονέα.

Αλλά το Μισσούρι επιτρέπει στα 15χρονα να παντρευτούν όσο έχουν τη συγκατάθεση ενός γονέα.

Στο βίντεο του γάμου, ο Seaton αγκαλιάζει τη νέα νύφη του – 10 χρόνια νεότερη από τον ίδιο – κι ακούγεται ένας καλεσμένος να λέει: «το κοριτσάκι σας μεγάλωσε».

Στην αρχή, η Heather λέει ότι ήταν ευτυχισμένη στο γάμο της, αλλά στη συνέχεια υπέστη αποβολή και η σχέση της έγινε ζωντανός εφιάλτης.

Οι κατηγορίες σε βάρος του Seaton ίσχυαν ακόμα και τώρα ο πατέρας της Heather βρέθηκε αντιμέτωπος με ποινική καταδίκη γιατί την ανάγκασε να παντρευτεί τον άνδρα που την είχε βιάσει.

Η Heather είπε: «Παντρεύτηκα ένα τέρας. Τα παιδιά φοβούνται τα τέρατα κάτω από το κρεβάτι τους, αλλά το τέρας μου δεν κρύβεται στη ντουλάπα».

Τον Ιανουάριο του 2016, μόλις τέσσερις μήνες μετά τον γάμο του με την Heather, ο Seaton φυλακίστηκε για 15 χρόνια για βιασμό.

Έκτισε μόλις τρία χρόνια της ποινής του και στη συνέχεια απελευθερώθηκε.

Ο πατέρας της Heather, Keith Strawn, καταδικάστηκε επίσης για τραυματισμό παιδιού και φυλακίστηκε για τέσσερις μήνες. Τώρα προσπαθεί να προχωρήσει με τη ζωή της και να ξαναφτιάξει τη σχέση της με τον πατέρα της.

Η Heather βρήκε την αγάπη και απέκτησε ένα κορίτσι τεσσάρων μηνών.

Όμως, η Seaton ρίχνει μια μεγάλη σκιά στη ζωή της – και η οικογένεια έχει καταφύγει σε ακραία μέτρα για να αισθανθεί ασφαλής.

Η Heather εξήγησε: «Θεωρήσαμε ότι ήταν καλή ιδέα να αγοράσουμε ένα όπλο. Δεν πρόκειται απλά να ζήσω με το φόβο του να επιστρέψει γιατί είμαι προετοιμασμένη αν το κάνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν πλησιάσει οπουδήποτε κοντά μου ή την κόρη μου, θα τον πυροβολήσω», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.