ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τραγικός θάνατος για μία 33χρονη μητέρα δύο παιδιών – Την κατασπάραξαν τα σκυλιά της ενώ τα είχε βγάλει βόλτα

Τραγικός θάνατος για μία 33χρονη μητέρα δύο παιδιών – Την κατασπάραξαν τα σκυλιά της ενώ τα είχε βγάλει βόλτα

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση του χαμού μιας 33χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό όταν τα σκυλιά της την κατασπάραξαν.

Η άτυχη γυναίκα είχε δύο pitbull τα οποία πρόσφατα επιτέθηκαν σε κάποιον και τα είχε πάει σε καταφύγιο ζώων να τα εξετάσουν για λύσσα.

Την Κυριακή η Τζοάνα Βιλαφέιν, τα επισκέφθηκε και αφού τα τάισε τα πήγε βόλτα. Τα δύο σκυλιά της επιτέθηκαν και την τραυμάτισαν σοβαρά. Κανείς από τους περαστικούς δεν πέρασε να πλησιάσει καθώς τα δύο σκυλιά ήταν αγριεμένα. Η αστυνομία στο Τέξας ανακοίνωσε πως αναγκάστηκε να τα πυροβολήσει, επειδή ήταν αδύνατον να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην 33χρονη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα πέθανε.

Πλέον, οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες των γεγονότων, αφού τα σκυλιά βρίσκονταν σε καραντίνα και η 33χρονη δεν θα έπρεπε να τα είχε βγάλει βόλτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 33χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.