ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

17χρονη κακοποιήθηκε μέσα σε κρουαζιερόπλοιο ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της

17χρονη κακοποιήθηκε μέσα σε κρουαζιερόπλοιο ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της

Tην απόλυτη φρίκη βίωσε μια 17χρονη Βρετανίδα που κακοποιήθηκε μέσα σε κρουαζιερόπλοιο κατά τη διάρκεια ταξιδιού στη Μεσόγειο ενώ ταξίδευε με τους γονείς της.

Ένας Ιταλός έσπρωξε με βία την έφηβη στην καμπίνα του κατά τις πρωινές ώρες.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο δράστης απελευθερώθηκε από τις Αρχές χωρίς να απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες για το περιστατικό που έλαβε χώρα σε διεθνή ύδατα και δεν υπήρχε δικαιοδοσία για πρόσωπο που δεν κατοικούσε στην Ισπανία.

Κατά την άφιξη του πλοίου στη Βαλένθια, το περιστατικό αναφέρθηκε στον πλοίαρχο που ειδοποίησε τις λιμενικές Αρχές και κατόπιν την Αστυνομία.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, οι αξιωματικοί πήγαν στο κρουαζιερόπλοιο και έψαξαν την καμπίνα, λαμβάνοντας ιατροδικαστικά δείγματα και εξετάζοντας επίσης τα ρούχα της κοπέλας.

Ο ύποπτος άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία όταν επέστρεψε στο πλοίο μετά την επίσκεψη στη Βαλένθια.

Συνελήφθη και ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς, αλλά απελευθερώθηκε από το δικαστήριο το οποίο επιβεβαίωσε ότι δεν είχε ισπανική διεύθυνση.

Σημειώνεται ότι το κορίτσι και οι γονείς της συνέχισαν την κρουαζιέρα και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.