ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναγία των Παρισίων – Γιατί αυτή η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου

Παναγία των Παρισίων – Γιατί αυτή η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ένας μπαμπάς που παίζει με την κόρη του: Δεν θα ήταν παρά άλλο ένα ανέμελο ταξιδιωτικό στιγμιότυπο, αν δεν είχε τραβηχτεί λίγα λεπτά πριν από το ξέσπασμα της ολέθριας πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων.

Το στιγμιότυπο κατέγραψε η Μπρουκ Γουίνδσορ, μια 23χρονη τουρίστρια, μία ώρα – όπως λέει – προτού οι φλόγες τυλίξουν τον γοτθικό ναό. Τώρα, η 23χρονη με δημόσια έκκληση μέσω social media αναζητά τους δύο πρωταγωνιστές της φωτογραφίας.

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία ενώ φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μία ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά. Σχεδόν πήγα έως τον μπαμπά εκείνον να τον ρωτήσω αν την ήθελε. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει», γράφει η 23χρονη στο Twitter, καταλήγοντας: «Twitter, αν έχει κάποιο μαγικό, βοήθησέ τον να τη βρει».


Το Tweet έχει γίνει share από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με πολλούς να χαρακτηρίζουν «ιστορική» τη φωτογραφία. Όπως παραδέχτηκε η νεαρή από το Μίτσιγκαν, ήταν τέτοια η χαρά της στιγμής που δίσταζε να τους διακόψει για να τους δώσει τη φωτογραφία.

«Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να νιώθει κι εκείνος έτσι», τόνισε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γουίνδσορ ήταν μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους γύρω από τον καθεδρικό που παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι κι ανήμποροι την καταστροφή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.