Νότια Κορέα: Έκαψε το σπίτι του και φώναζε βοήθεια για να σκοτώσει 5 άτομα!

Νότια Κορέα: Έκαψε το σπίτι του και φώναζε βοήθεια για να σκοτώσει 5 άτομα!

Σοκ έχουν προκαλέσει στη Νότια Κορέα οι πράξεις ενός 42χρονου ο οποίος άφου έβαλε φωτιά στο σπίτι του σε πολκατοικία της πόλης Τζιντζού, στη συνέχεια φώναξε «φωτιά» στους άλλους ενοίκους τους οποίους παραμόνευε στη σκάλα για να τους μαχαιρώσει.

Συνολικά 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ άλλοι 13 τραυματίστηκαν. Ανάμεσα στα θύματα είναι μια 12χρονη, η μητέρα και η γιαγιά της ενώ αρκετοί από τους τραυματίες να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τον 42χρονο συνέλαβαν αστυνομικοί που χρειάστηκε αρχικά να τον πυροβολήσουν με άσφαιρα και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τέιζερ για να τον ακινητοποιήσουν.

Αρχικά ο 42χρονος, για τον οποίο έχει γίνει γνωστό μόνο το επίθετο του, Αν, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τους ενοίκους της πολυκατοικίας γιατί ήταν απλήρωτος.

Η αστυνομική έρευνα, ωστόσο, έδειξε ότι ήταν εργάτης στον οποίο δεν οφείλονταν μισθοί καθώς και ότι έπαιρνε επιδόματα από το κράτος.

Ώρες μετά τη σύλληψη του 42χρονου δολοφόνου αστυνομικοί ανακοίνωσαν, σύμφωνα με τους Korean Times, ότι ο άνδρας εμφάνιζε σημάδια σχιζοφρένειας καθώς τους έλεγε ότι έκανε την επίθεση «ως αυτοάμυνα απέναντι σε δυνάμεις που τον απειλούσαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν, τέλος, ότι στο παρελθόν ο Αν είχε τσακωθεί τουλάχιστον πέντε φορές με τους άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας τους οποίους κατηγορούσε, μεταξύ άλλων, για φασαρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.