Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δραπέτης φυλακών της Λιθουανίας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δραπέτης φυλακών της Λιθουανίας

Δραπέτης από φυλακή της Λιθουανίας εντοπίστηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 45χρονο Λιθουανό που συνελήφθη σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος των διωκτικών Αρχών της πατρίδας του, όπου κατηγορείται για απόδραση κρατουμένου και κλοπή.

Όπως αναφέρουν τα διωκτικά έγγραφα, ο 45χρονος παραβίασε τον Απρίλιο πέρυσι τη διήμερη άδεια που έλαβε από κατάστημα κράτησης της Λιθουανίας, όπου εξέτιε ποινή 6ετούς φυλάκισης, και έκτοτε καταζητείται.

Επιπρόσθετα βαρύνεται με το αδίκημα της κλοπής που φέρεται να τέλεσε το 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν την έκδοσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.