ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β. Ιρλανδία: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία της ρεπόρτερ (βίντεο)

Β. Ιρλανδία: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία της ρεπόρτερ (βίντεο)

Οι συλληφθέντες είναι μόλις 18 και 19 ετών και συμμετείχαν στα επεισόδια με την αστυνομία που κάλυπτε η άτυχη δημοσιογράφος.

Δύο άνδρες συνελήφθησαν σε σχέση με την δολοφονική επίθεση εναντίον της 29χρονης δημοσιογράφου Λάιρα ΜακΚι, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Λόντοντερι, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Βορείου Ιρλανδίας.

«Η ομάδα του εγκληματολογικού της αστυνομίας συνέλαβε δύο άνδρες, ηλικίας 18 και 19 ετών, με την κατηγορία του νόμου περί τρομοκρατίας και της ανθρωποκτονίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία της Βορείου Ιρλανδίας.

Στο μεταξύ, ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η τοπική αστυνομία δείχνει την άτυχη δημοσιογράφο μέσα στο πλήθος, αλλά και ένα μαυροντυμένο άτομο να ρίχνει με όπλο τις βολές που πιστεύεται ότι τη σκότωσαν, ενώ κάλυπτε τα επεισόδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ένα ακόμη βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και του οποίου η αυθεντικότητα δεν έχει επιβεβαίωθεί, δείχνει ένα άτομο να τραυματίζεται από σφαίρα, με κάποιους να λένε ότι πρόκειται για την άτυχη νεαρή.

Το βίντεο εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές που αντιμετωπίζουν το συμβάν «ως τρομοκρατική ενέργεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.