ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συλλήψεις παρωδία παράνομων μεταναστών στην Εγνατία Οδό

Συλλήψεις παρωδία παράνομων μεταναστών  στην Εγνατία Οδό

Ακόμη μια σύλληψη παρωδία χωρίς ουσιαστικό νόημα στη Εγνατία Οδό.

Έναν 61χρονο αλλοδαπό συνέλαβαν χθες αστυνομικοί του τμήματος «διαχείρισης μετανάστευσης» (ναι υπάρχει και τέτοιο τμήμα) Θεσσαλονίκης, για υπόθεση μεταφοράς 59 αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Σοχού, αστυνομικοί ακινητοποίησαν φορτηγό που οδηγούσε ο συλληφθείς και το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή στη Βουλγαρία.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, εντοπίστηκαν σε κρύπτη του οχήματος 59 παράνομοι μετανάστες διαφόρων υπηκοοτήτων που… στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων!

Όταν μπήκαν βέβαια στην χώρα ουδείς τους ζήτησε τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, καθώς εισήλθαν χωρίς κανένα πρόβλημα από τον αφύλαχτο Έβρο.

Όταν όμως τους εντοπίζουν ενός της χώρας εκεί τους… ενοχλεί ότι τάχα δεν έχουν μαζί τους τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παράνομοι μετανάστες απλώς θα αφεθούν ελεύθεροι, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη -οπότε προς τι η κινητοποίηση- και ο οδηγός θα οδηγηθεί για ανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.