ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιαπωνική εταιρεία ακύρωσε 171 πτήσεις λόγω προβλημάτων των αεροσκαφών Boeing-787 Dreamliner

Ιαπωνική εταιρεία ακύρωσε 171 πτήσεις  λόγω προβλημάτων των αεροσκαφών Boeing-787 Dreamliner

Η ιαπωνική αεροπορική εταιρεία ΑΝΑ (All Nippon Airlines) ανακοίνωσε την ακύρωση 171 εγχώριων και διεθνών πτήσεων την επόμενη εβδομάδα λόγω αναστολής της χρήσης των αεροσκαφών τύπου Boeing-787 Dreamliner.

Η ακύρωση των πτήσεων θα επηρεάσει περίπου 18 χιλιάδες επιβάτες. Η απόφαση αυτή ελήφθη όταν στις 16 Ιανουαρίου το αεροπλάνο τύπου Boeing 787 Dreamliner πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Τακαμάτσου της Ιαπωνίας. Το πλήρωμα αποφάσισε να προσγειώσει το αεροπλάνο εξαιτίας εμφάνισης καπνού στο κάτω διαμέρισμα, όπου βρίσκεται ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός τροφοδοσίας.

Κανένας από τους 137 επιβάτες και το πλήρωμα δεν τραυματίστηκε. Το υπουργείο Μεταφορών της Ιαπωνίας ερευνά τώρα τα αίτια του συμβάντος. Αναστολή της χρήσης των αεροσκαφών αυτού του τύπου έγινε επίσης στις ΗΠΑ, την ΕΕ, την Ινδία, την Πολωνία και τη Χιλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.