ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σρι Λάνκα: Η αστυνομία συνέλαβε και ανακρίνει έναν Σύρο για τις βομβιστικές επιθέσεις

Σρι Λάνκα: Η αστυνομία συνέλαβε και ανακρίνει έναν Σύρο για τις βομβιστικές επιθέσεις

Η αστυνομία της Σρι Λάνκα συνέλαβε έναν Σύρο και τον ανακρίνει για τις βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες και πολυτελή ξενοδοχεία την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 310 ανθρώπους, δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς τρεις πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση και στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας της Ασίας.

«Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της αστυνομίας συνέλαβε έναν σύρο υπήκοο για ανάκριση μετά τις επιθέσεις», δήλωσε η μία πηγή.

Άλλες δύο πηγές ενημερωμένες για την πορεία της έρευνας επιβεβαίωσαν τη σύλληψη ενός Σύρου.

«Τέθηκε υπό κράτηση μετά τις ανακρίσεις ντόπιων υπόπτων», είπε μια δεύτερη πηγή.

Δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις της Κυριακής του Πάσχα των καθολικών σε τρεις εκκλησίες και τέσσερα πολυτελή ξενοδοχεία, στις οποίες έχασαν τη ζωή τους 310 άνθρωποι, ανακοίνωσε η αστυνομία νωρίτερα σήμερα.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει ως τώρα σε 40 συλλήψεις υπόπτων, φερόμενων ως μελών του ισλαμιστικού κινήματος National Thowheeth Jama’ath (NTJ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο προηγούμενος επίσημος απολογισμός των αρχών έκανε λόγο για 290 νεκρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.