ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βίντεο-ντοκουμέντο – Η στιγμή που ένας βομβιστής της Σρι Λάνκα χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι

Βίντεο-ντοκουμέντο – Η στιγμή που ένας βομβιστής της Σρι Λάνκα χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι

Πάνω από 300 νεκροί. Παιδιά, γυναίκες, νέοι… Η ισλαμιστική τρομοκρατία κτύπησε με σφοδρότητα τη χριστιανική κοινότητα στο Negombo της Σρι Λάνκα, ανήμερα του Πάσχα. Λίγες ώρες αργότερα, την ευθύνη αναλαμβάνει το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο, εφόσον αποδειχθεί ότι όντως βρίσκεται πίσω από τη μεγάλη αυτή τραγωδία, θα επιβεβαιώσει τους φόβους των διεθνών μυστικών υπηρεσιών ότι η υποχώρηση του Χαλιφάτου στη Συρία και στο Ιράκ, δεν εξαφάνισε τον κίνδυνο.

Δύο νέα βίντεο από τους βομβιστές αυτοκτονίας που σκόρπισαν τον θάνατο στη Σρι Λάνκα, έρχονται για να αποδείξουν τον κυνισμό, την ψυχρότητα και το αδιανόητο των πράξεων, που κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι σχεδιάζουν και κάποια θλιβερά άτομα, δίχως λογική και ανθρωπιά, εκτελούν.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο «καμικάζι» με το σακίδιο στην πλάτη, που μεταφέρει τον εκρηκτικό μηχανισμό μέσα στη γεμάτη από κόσμο εκκλησία, περνάει από την πλατεία και λίγα δευτερόλεπτα πριν ανατιναχθεί, χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι που τυχαίνει να περνά από μπροστά του με τον παππού του. Ο ισλαμιστής βομβιστής αυτοκτονίας ακουμπά το κεφάλι του παιδιού και με σταθερό βήμα συνεχίζει την πορεία του προς το ραντεβού θανάτου που είχε δώσει με δεκάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Στο επόμενο βίντεο, η κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου Shangri La hotel, διακρίνεται τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του στους διαδρόμους. Με τον ίδιο τρόπο, με παγερό ύφος και ένα σακίδιο γεμάτο εκρηκτικά στην πλάτη, ο βομβιστής αυτοκτονίας προχωρά προς τον στόχο του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.