ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Ρωσία προτείνει στο Μεξικό την αγορά MiG-29M και YAK-130!

Η Ρωσία προτείνει στο Μεξικό την αγορά MiG-29M και YAK-130!

Η Ρωσία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση του Μεξικού προκειμένου να προμηθεύσει την Αεροπορία της λατινοαμερικανικής χώρας μαχητικά αεροσκάφη MiG-29M και εκπαιδευτικά Yak-130!

Η προσπάθεια αυτή θα κορυφωθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης αεροδιαστημικής FAMEX-2019 που ξεκινά αυτή την εβδομάδα στη Σάντα Λουθία της χώρας και θα δώσει το παρόν με μαζικό τρόπο ο ρωσικός οργανισμός που επιβλέπει και συντονίζει τις εξαγωγικές προσπάθειες των εταιρειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Rosoboronexport.

Εκτός από μαχητικά αεροσκάφη, οι Ρώσοι θα παρουσιάσουν στην έκθεση και ελικόπτερα και υλικό που αξιοποιείται από τις χερσαίες δυνάμεις.

Στην έκθεση θα προωθηθούν τα στρατιωτικά μεταφορικά ελικόπτερα Mi-17V-5 και Mi-171Sh, ενώ αναμένεται να δώσουν το παρόν επιθετικό ελικόπτερο Mi-35M που μπορεί να μεταφέρει και προσωπικό τα ομοειδή (επιθετικά ελικόπτερα) Mi-28NE και Ka-52, αλλά και το ελαφρύ ελικόπτερο γενικής χρήσης Ka-226T.

Η μεξικανική Αεροπορία απέσυρε το 2016 τα μαχητικά αεροσκάφη Northrop F-5E (οχτώ) και τα δύο τελευταία F-5F Tiger IIs που αξιοποιούσε επιχειρησιακά, μετά από 34 χρόνια υπηρεσίας.

Αυτή τη στιγμή φέρεται να εστιάζει το ενδιαφέρον σε αεροσκάφη εξειδικευμένα σε ρόλους κρούσης για την υποστήριξη επιχειρήσεων εναντίον των ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό το “κλίμα”, η Rosoboronexport αναφέρει ότι το εκπαιδευτικό / ελαφρύ μαχητικό Yak-130 σε συνδυασμό με τα μαχητικά πολλαπλών ρόλων MiG-29M, αποτελούν μια ελκυστική σε όρους της σχέσης τιμής / απόδοσης λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.