ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Serial Killer στη Κύπρο: Ξεκίνησαν οι έρευνες στη λίμνη- Έρευνες στα προσωπικά του αντικείμενα (βίντεο)

Serial Killer στη Κύπρο: Ξεκίνησαν οι έρευνες στη λίμνη- Έρευνες στα προσωπικά του αντικείμενα (βίντεο)

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν και σήμερα οι έρευνες στη λίμνη Ξυλιατού, αλλά και στο φρεάτιο στο Μιτσερό στην Κύπρο, για τον εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα και πιθανώς και άλλων θυμάτων του serial killer.

Οι Αρχές στην Κύπρο έχουν επιστρατεύσει για τη σημερινή επιχείρηση σκάφανδρο, με ειδικά εκπαιδευμένο δύτη και στο νησί διαμηνύουν πως η μέρα αναμένεται καθοριστική για τον εντοπισμό της κόρης της Μαιρης Ρόουζ, του τρίτου θύματος δηλαδή του serial killer, γνωστού με το ψευδώνυμο «Ορέστης».

Οι Αρχές στην Κύπρο συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης Σιέραστα έγκατα του φρεατίου που έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια του serial killer

Αν και στην περίπτωση αυτή δεν εντοπιστεί η 6χρονη, σημειώνουν στην Κύπρο, τότε οι έρευνες πιθανόν να σταματήσουν και να στραφούν αποκλειστικά στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό. Οι ενδείξεις ως τώρα συνηγορούν στην ύπαρξη και άλλων σορών στα έγκατα του φρεατίου που έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια του serial killer.

Άλλωστε, από τα όσα έχουν έρθει στο φως, ο serial killer συνομιλούσε μέσω site γνωριμιών με τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες από τις Φιλιππίνες που αγνοούνται, ενώ ο Σύνδεσμος Οικιακών Βοηθών Κύπρου κάνει λόγο για συνολικά 22 αγνοούμενες. Αρχές θα χρησιμοποιήσουν μια μικρότερη ρομποτική κάμερα, η οποία έχει τη δυνατότητα να διεισδύσει μέσα από εμπόδια, που παρεμβάλλονται, ώστε να φθάσουν μέχρι τον πυθμένα.

Όλα αυτά την ώρα που ο 35χρονος Ιλαρχος, που ομολόγησε τον φόνο των δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες, πέρασε το κατώφλι ειδικού ψυχολόγου το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των κυπριακών μέσων, ο serial killer φάνηκε να έχει πλήρη συνείδηση των πράξεών του και έτσι είναι σε θέση να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία που θα ακολουθήσει.

Παράλληλα, προχώρησε η νεκροτομή επί της σορού της δεύτερης γυναίκας, που όλα συνηγορούν πως πρόκειται για την Αριάν Παλάνας Λοζάνο, 28 ετών. Οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους παρέλαβαν τεκμήρια για επιστημονικές αναλύσεις, ενώ στη νεκροτομή παρέστη και ανθρωπολόγος ο οποίος προέβη σε εξειδικευμένες εξετάσεις επί της σορού. Όπως διαπιστώνεται, πρόκειται για Ασιάτισσα, ωστόσο η ταυτοποίησή της θα γίνει με τη μέθοδο του DNA.

Θυμίζουμε πως ο serial killer που εργαζόταν ως στρατιωτικός, ομολόγησε πως παρέσυρε την άτυχη γυναίκα από τις Φιλιππίνες στο σπίτι του, όπου την έπνιξε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Στη συνέχεια, την έδεσε και την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Τέλος, ανακριτές του τμήματος Λευκωσίας διενήργησαν νέα έρευνα στο σπίτι και στο γραφείο σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς του 35χρονου Ίλαρχου, του serial killer, από όπου περισυνελέγησαν στοιχεία, τα οποία αξιολογούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.