Φρίκη στη Ρωσία: Μάνα τέρας έκαψε τα παιδιά της γιατί δεν τα άντεχε

Φρίκη στη Ρωσία: Μάνα τέρας έκαψε τα παιδιά της γιατί δεν τα άντεχε

Φρίκη και αποτροπιασμός. Μία μάνα έβαλε φωτιά στο σπίτι της με σκοπό να κάψει τα παιδιά της γιατί δεν τα άντεχε. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στη Ρωσία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, η γυναίκα έκλεισε την πόρτα της οικίας τους, έβαλε φωτιά στο χώρο και έμεινε εκεί για να παρακολουθεί τις φλόγες.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο τετράχρονος πέθανε επιτόπου, ενώ η 18 μηνών αδερφούλα του σώθηκε από ένα γείτονα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 28χρονη αποφάσισε να σκοτώσει τα παιδιά της επειδή ο σύζυγός της αρνείτο να τα παρατήσουν στο ορφανοτροφείο.Την ημέρα της τραγωδίας, το ζευγάρι τσακώθηκε.

Όταν ο άνδρας έφυγε για δουλειά, η σύζυγός του άρχισε να καταναλώνει αλκοόλ. Το μεσημέρι η γυναίκα και έχοντας προφανώς καταναλώσει αλκοόλ άρχισε να «λούζει» τα έπιπλα και το ξύλινο πάτωμα με πετρέλαιο.

Λίγο μετά, έβαλε φωτιά και έτρεξε έξω από το σπίτι, κλειδώνοντας την εξώπορτα. Ένας 16χρονος, ο οποίος ζει απέναντί τους, είδε τον καπνό και έτρεξε αμέσως στο σημείο.

«Το παιδί έσπασε το παράθυρο και μπήκε μέσα στο σπίτι.

»Άκουσε το κορίτσι να κλαίει και το βρήκε ξαπλωμένο στο κρεβάτι του.

»Τότε, την πήρε στην αγκαλιά του και βγήκε γρήγορα έξω» δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής.

Αφού έβγαλε το κορίτσι έξω, ο έφηβος γύρισε ξανά στο φλεγόμενο σπίτι για να ψάξει τον αδερφό της. Όμως, δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, το αγόρι είχε κρυφτεί κάτω από τον καναπέ και πέθανε λόγω δηλητηρίασης που προκλήθηκε από τα τοξικά αέρια της πυρκαγιάς.

Το πτώμα του μικρού βρέθηκε αργότερα από τους πυροσβέστες, ενώ η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με εγκαύματα στο 25% του σώματός της και «δίνει μάχη για τη ζωή της».

«Η μητέρα απλά στεκόταν κοντά στο σπίτι και το κοιτούσε να καίγεται.

»Δεν έκανε απολύτως τίποτα για να σώσει τα παιδιά της» δήλωσε γείτονας.

Στη συνέχεια και ενώ συνελήφθη η 28χρονη ομολόγησε τη φρικιαστική πράξη της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής της από τους αστυνομικούς ανέφερε πως «δεν άντεχε άλλο τα παιδιά» και γι’ αυτό αποφάσισε να τα δολοφονήσει, ενώ, σύμφωνα με τις Αρχές, τόνισε ότι παρακαλούσε το σύζυγό της να τα στείλουν σε ορφανοτροφείο, ωστόσο εκείνος δεν υπέγραφε για κάτι τέτοιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.