ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φωτιά σε πλοίο με χημικά – Στο νοσοκομείο 130 άνθρωποι (βίντεο)

Φωτιά σε πλοίο με χημικά – Στο νοσοκομείο 130 άνθρωποι (βίντεο)

Φλόγες ξέσπασαν σήμερα σε ένα φορτίο πλοίου, που περιείχε και χημικά στο λιμάνι Λαέμ Τσαμπάνγκ που βρίσκεται στα ανατολικά της Ταϊλάνδης.

Οι υπεύθυνοι του λιμανιού αναγκάστηκαν να απομακρύνουν τους εργαζόμενους, αλλά και να κλείσουν προσωρινά τρεις αποβάθρες, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Περισσότεροι από 130 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μερικοί παραπονέθηκαν για ενόχληση στα μάτια και στον λαιμό, ενώ άλλοι είχαν μία αίσθηση ότι καίγονταν το δέρμα τους.

Ωστόσο, δεν διαπιστώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί, σύμφωνα με το υπουργείο Δημόσιας Υγείας.

Κόκκινες φλόγες και πυκνός μαύρος, αλλά και λευκός καπνός έβγαιναν από το νοτιοκορεατικό πλοίο KMTC Hongkong Co., στην διάρκεια του σημερινού πρωινού, αλλά και μέχρι νωρίς το απόγευμα στην αποβάθρα Α2, σύμφωνα με δηλώσεις της διοίκησης του λιμανιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.