ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσία: 15χρονη έπεσε από ύψος 27 μέτρων προσπαθώντας να ποζάρει για μια φωτογραφία (φωτο)

Ρωσία: 15χρονη έπεσε από ύψος 27 μέτρων προσπαθώντας να ποζάρει για μια φωτογραφία (φωτο)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 15χρονη στη Ρωσία όταν έπεσε στο κενό από την τάρατσα πολυώροφου κτηρίου στη Μόσχα προσπαθώντας να πάρει την καλύτερη πόζα για μια φωτογραφία με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Η Εκατερίνα Τσερνόβα είχε ανέβει στην τάρατσα με δύο φίλους της από τους οποίους ζήτησε να την τραβήξει την μοιραία φωτογραφία με την ίδια – άγνωστο πώς – να χάνει την ισορροπία της και να βρίσκεται στο κενό από ύψος 27 μέτρων.

Πρόκειται για τον έκτο περιστατικό τους τελευταίους δύο μήνες που κατέληξε είτε σε θάνατο είτε σε σοβαρό τραυματισμό με νεαρές γυναίκες να προσπαθούν να τραβήξουν ελκυστικές φωτογραφίες.

Τον Απρίλιο δύο κορίτσια ηλικίας 14 και 13 ετών έχασαν τη ζωή τους με διαφορά 24 ωρών.

Η Αλόνια Ανοπίν βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο χώρο εγκαταλελειμένου εργοστασίου στην περιοχή Ακτάρσκ της επαρχίας Σάρατοφ ενώ την επόμενη ημέρα η 13χρονη Πολίνα Κβάλεβα γλίστρησε και έπεσε από ύψος 30 μέτρων από την τάρατσα συγκροτήματος κτηρίων στην πόλη Ντερζίνσκ της επαρχιάς Νίζνι Νοβγκορόντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.