ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φρικτό έγκλημα στη Βαλένθια – Γύρισε σπίτι του και είδε στο κρεβάτι αποκεφαλισμένη την έγκυο σύντροφο του (φώτο)

Φρικτό έγκλημα στη Βαλένθια – Γύρισε σπίτι του και είδε στο κρεβάτι αποκεφαλισμένη την έγκυο σύντροφο του (φώτο)

Ένα φρικτό θέαμα αντίκρισε μόλις επέστρεψε στο σπίτι του εξουθενωμένος από τη δουλειά του στο αγρόκτημα, ο Χουάν Βιθέντε, από την πόλη Ζατίβα, 70 χιλιόμετρα έξω από τη Βαλένθια στην περιοχή Κόστα Μπλάνκα.

Το υπνοδωμάτιο του είχε γίνει μια λίμνη αίματος. Αίματα υπήρχαν παντού. Στους τοίχους, στο πάτωμα, ακόμη και μέχρι το ταβάνι. Στη μέση του κρεβατιού κείτονταν νεκρή η έγκυος σύντροφος του με το λαιμό κομμένο από άκρη σε άκρη.

Η γυναίκα, μια Ρουμάνα με το όνομα Έλενα Ραντουτσάνου 36 ετών, ήταν έγκυος στον 6ο μήνα τον καρπό του έρωτα της με τον Χουάν.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη ενώ ο σύντροφος της γυναίκας κρατείται και ανακρίνεται αφού το άλλοθι του δεν έχει πείσει ακόμη τις αρχές.

Πάντως όπως αναφέρουν Ισπανικά ΜΜΕ, η Έλενα – μητέρα ενός κοριτσιού 8 ετών – εργαζόταν παράνομα ως συνοδός πολυτελείας και ενδεχομένως να είχε μπλέξει σε κυκλώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως πρόκειται για το δεύτερο έγκλημα στην πόλη μέσα σε 24 ώρες, πάλι γυναίκας και πάλι συνοδός πολυτελείας, κάτι που οι αρχές δεν αφήνουν ανεξερεύνητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.