Φοβήθηκε τη σύγκρουση των πλοίων και πήδηξε στη θάλασσα (βίντεο)

Φοβήθηκε τη σύγκρουση των πλοίων και πήδηξε στη θάλασσα (βίντεο)

Τουρίστρια που επέβαινε σε κρουαζιερόπλοιο στα ανοιχτά της Ίμπιζα έκανε κάτι εντελώς παράτολμο όταν φοβήθηκε ότι το πλοίο στο οποίο βρισκόταν θα συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο.

Τα δύο πλοία «Kontiki II» και «Bahama Mama» ήρθαν επικίνδυνα κοντά το απόγευμα της Τετάρτης 12/6 ενώ βρίσκονταν εν πλω με προορισμό την Ίμπιζα, με αποτέλεσμα ο καπετάνιος του Bahama Mama να αναγκαστεί να κλείσει τις μηχανές για να αποφευχθεί μια σύγκρουση. Η γυναίκα που πήδηξε στη θάλασσα επέβαινε στο Kontiki II. Τα στοιχεία της δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο η εταιρεία Aquabus στην οποία ανήκει το πλοίο επιβεβαίωσε πως είναι καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.