ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το 2020 η τελική απόφαση για την έκδοση του Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ

Το 2020 η τελική απόφαση για την έκδοση του Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ

Για το 2020 παραπέμπεται η απόφαση των βρετανικών δικαστηρίων για την έκδοση του ιδρυτή των Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ, όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο του Γουεστμίνστερ στο Λονδίνο.

Η πλήρης εκδίκαση της υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για τον Φεβρουάριο της επόμενης χρονιάς, οπότε και οι δικαστές θα κρίνουν εάν ο Ασάνζ, που κατηγορείται από τις ΗΠΑ ότι υπέκλεψε αρχεία από κυβερνητικούς υπολογιστές και παραβίασε το νόμο περί κατασκοπίας, θα εκδοθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ασάνζ βρίσκεται σε κακή κατάσταση σε φυλακή του Λονδίνου, μετά από φυλάκιση 50 εβδομάδων που του έχει επιβληθεί για παραβίαση των όρων εγγύησης, καθώς κατέφυγε στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο για να αποφύγει την έκδοσή του στη Σουηδία, όπου εκκρεμούσε έρευνα για σεξουαλική επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.