ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τραμπ για επιθέσεις στον Κόλπο του Ομάν: «Φέρουν την “υπογραφή” του Ιράν»

Τραμπ για επιθέσεις στον Κόλπο του Ομάν: «Φέρουν την “υπογραφή” του Ιράν»

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε σήμερα ότι οι επιθέσεις εναντίον δύο δεξαμενόπλοιων στη Θάλασσα του Ομάν φέρουν «την υπογραφή» του Ιράν, επικαλούμενος ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο.

«Το Ιράν το έκανε αυτό» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο αμερικανικό δίκτυο Fox News. «Βλέπουμε το πλοίο, με μία νάρκη, που δεν εξερράγη και αυτό έχει την υπογραφή του Ιράν».

Ο Τραμπ απέρριψε το ενδεχόμενο ενός μακροχρόνιου κλεισίματος των Στενών του Χορμούζ από την Τεχεράνη.

Οι Ιρανοί «δεν θα κλείσουν (τα Στενά). Δεν θα τα κλείσουν, δεν θα τα κλείσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και το γνωρίζουν αυτό. Αυτό τους έχει ειπωθεί με τον πλέον σθεναρό τρόπο» σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ερωτηθείς πώς σχεδιάζει να απευθυνθεί προς το Ιράν και να σταματήσει τέτοιου είδους επεισόδια, ο Ρεπουμπλικανός απάντησε: «Θα δούμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.