ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξεσπά η αεροσυνόδος που ξυλοκοπήθηκε γιατί δεν φίλησε την κοπέλα της: «Θέλουν μόνο να τους διασκεδάζουμε»

Ξεσπά η αεροσυνόδος που ξυλοκοπήθηκε γιατί δεν φίλησε την κοπέλα της: «Θέλουν μόνο να τους διασκεδάζουμε»

Την οργή τους για την άγρια επίθεση που δέχθηκαν όταν αρνήθηκαν να φιληθούν σε λεωφορείο του δυτικού Λονδίνου στις 30 Μαΐου εξέφρασαν η 28χρονη αεροσυνοδός Melania Geymonat και η κοπέλα της Chris.

Μας επιτέθηκαν γιατί ήμασταν γυναίκες τις οποίες οι άνδρες αντιμετωπίζουν ως «αντικείμενα του σεξ» ενώ από τα πυρά τους δεν γλίτωσε και ο Μπόρις Τζόνσον.

Η 28χρονη αποκάλυψε, μάλιστα, ότι οι φίλοι της την έχουν συμβουλεύσει να φύγει από τη Βρετανία.

«Αυτοί που μας επιτέθηκαν και μας γρονθοκόπησαν μας αντιμετώπισαν σαν “αντικείμενα του σεξ” που ήταν εκεί “για να τους διασκεδάσουμε”» είπε η 28χρονη σε συνέντευξή της στο Channel 4 News.

Οι δύο γυναίκες ρωτήθηκαν και για τη δήλωση του υποψηφίου πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ότι ο γάμος ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους είναι «κτηνοβασία» και απάντησαν ότι «ο Τζόνσον δεν είναι ικανός να ηγηθεί σε οτιδήποτε, πολύ περισσότερο να ηγηθεί της Μεγάλης Βρετανίας».

Η επίθεση σε βάρος των δύο γυναικών είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους να είναι γεμάτες αίματα από τα χτυπήματα των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος τεσσάρων ανδρών ηλικίας 15 έως 18 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.