ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Serial killer στην Κύπρο: Σοκάρει η απολογία του για την 6χρονη

Serial killer στην Κύπρο: Σοκάρει η απολογία του για την 6χρονη

Άφωνους άφησε τους ανακριτές ο serial killer «Ορέστης», όταν τους εξήγησε για ποιο λόγο πέταξε το κορμάκι της 6χρονης Sierra στη λίμνη Μεμί.

«Το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο, γι΄αυτό αποφάσισα και έριξα τη μικρή εκεί. Ήθελα να βρίσκεται ανάμεσα στα πουλιά και τα φυτά του νερού. Αντίθετα, τη μητέρα της την έριξα στο φρεάτιο του Μιτσερού».

Με αυτά τα λόγια ο καθ΄ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος της Κύπρου αιτιολόγησε την πράξη του.

Oι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση είχαν επισκεφτεί τον «Ορέστη» στο κελί του την περασμένη Τετάρτη, προκειμένου να τον πιέσουν να τους αποκαλύψει το ακριβές σημείο όπου είχε πετάξει το άψυχο κορμί της 6χρονης, καθώς τα συνεργεία των ειδικών έψαχναν επί 2 μήνες μάταια τη λίμνη Μεμί, λόγω των παραπλανητικών του υποδείξεων.

Μάλιστα τον πίεσαν ασφυκτικά όχι μόνο για τη μικρή Sierra αλλά και για μία άλλη γυναίκα με την οποία επικοινωνούσε και η Αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα εάν βρίσκεται εν ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε ήταν που σε μία κρίση ειλικρίνιας, που κατά τους ερευνητές ερμηνεύτηκε ότι «έδωσε κάτι για να κρύψει άλλα μυστικά του», τους είπε: «Μα καλά τόσο καιρό δεν έχετε εντοπίσει το πτώμα της μικρής; Το έριξα το παιδί εκεί γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.